Az MNE elnökségének közleménye:

Kedves Tagtársunk!

A járvány alapvetően felforgatta mindannyiunk szakmai és egyéni életét. Nem volt ez másképpen a Magyar Népművelők Egyesületével sem. A 2020. évi tervezett tevékenységeinket újra kellett gondolni. Amint az tapasztalhattátok, mint sok más szervezet , mi is a virtuális térbe helyeztük szakmai tevékenységeink jelentős részét. Minden eddiginél aktívabbak voltunk a közösségi portálokon. Immár több mint 1200 szakmabéli követi híreinket, információinkat a facebook-on. Továbbá a munkavállalói jogviszonyok kötelező átalakítása miatt segítő szolgáltatást és fórumot indítottunk honlapunkon. Itt több mint 130 kollégának tudtunk érdemi segítséget nyújtani az átalakítás során felmerült problémák megoldásában.

Reméljük, hogy az ősz folyamán meg tudjuk valósítani a tavasszal elmaradt rendezvényeink egy részét.

Tervezett idei rendezvényeink:

  1. szeptember 23. KMO Budapest Közgyűlés és KJT-MT Fórum
  2. november 3. Kitüntetések átadása és szakmai nap Cegléden

Jövő év elején a Kultúrházak éjjelnappal akciónk időpontja: 2021. február 5-6-7.

Rövidesen megrendezzük a Magyar Népművelők Egyesülete májusról szeptemberre halasztott közgyűlését, és az előkészítés során azt tapasztaltuk, hogy kevesen tettek eleget tagdíjfizetési kötelezettségüknek. Tudjuk, hogy apandémiás időszak mindenki számára problémát jelentett, de bízunk benne, hogy lesz módod a minimális tagdíj befizetésére.

 

Kérjük, hogy amennyiben még nem tetted meg, a 2020. évi tagdíjat 1500 Ft-ot (jogi személyiségű tagság esetén 20 000 Ft-ot) utald át számlaszámunkra, vagy amennyiben van megyei szervezet, azon keresztüli befizetéssel teljesítsd.

Számlaszámunk: OTP Bank Nyrt. 11701004-20089601

A közleménybe a neved mellé írd oda a megye rövid nevét is!

Határidő: 2020. szeptember 20.

Ha a befizetéshez előzetesen számlára van szükség, kérjük írj a mane@mane.hu címre.

Jó egészséget és sikeres munkát kívánva:

 

Magyar Népművelők Egyesülete

elnöksége