Az MNE és a KKOSZ közös szervezésében informatikai workshop indul szeptemberben.

Részletes program ITT!
Jelentkezési ITT.

Mindannyiunk számára egyértelmű, hogy közművelődési munkánk hatékonysága nagyban függ attól, hogy milyen módon használjuk a rendelkezésre álló kommunikációs eszközöket. A megfelelően működtetett kommunikációs rendszerek fontosságát senkinek sem kell hangsúlyozni. E tekintetben, az utóbbi években egyre nő az internetes felületek szerepe, ezen belül is a közösségi oldalak fontossága. Egy jól kialakított internetes közösségi kommunikáció felbecsülhetetlen segítség lehet a közönség elérésében, tájékoztatásban. Mindezek mellett a hagyományos közösségépítési folyamatok hatékony kiegészítőjeként is működhet.

A KKOSZ és az MNE a modern internes kommunikáció hasznosságának megismertetésében mindig igyekezett tagjai segítségére lenni. Programjaink rendszeres résztvevői voltak többek között a Budapesti Metropolitan Egyetem Marketing Intézetének munkatársai. A két szervezet együttműködésében, most újabb lehetőséget kínálunk az online közösségi médiák hatékony használatának gyakorlatorientált megismerésére. 2018. szeptember 15-én és 22-én (két egymást követő szombaton) 9 és 17 óra között két alkalomból álló workshopot szervezünk Budapesten az Egyetem oktatóinak közreműködésével. A szakmai összejövetelek tematikáját mellékeljük.

A két nap során a résztvevők a következő tudáselemeket sajátíthatják el:

  • youtube és instagram fiókok létrehozása, kezelése
  • videók, képes anyagok feltöltése a platformokra
  • közösség építése, szervezése az online térben

–    facebook oldalak létrehozása, kezelése, események létrehozása.

A program helyszínén informatikai szaktantermet bérlünk, így valamennyi résztvevő számára a gyakorlati fogások hatékonyabb elsajátítása érdekében, valamint egyéni feladatvégzésre számítógép használata is biztosított.

A workshopon való részvétel teljes költsége 55.000 Ft/fő. Ebből a KKOSZ és az MNE 10-10 tagja számára 10e Ft-ot átvállal, így személyenként a kedvezményes részvételi díj 45.000 Ft/fő. A résztvevők maximális létszáma 20 fő, éppen ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében vesszük figyelembe.

Jelentkezni 2018. szeptember 7-ig lehet, az alábbi linken található űrlap kitöltésével:

https://goo.gl/forms/zrU551AS51DLQYwI3

Bővebb információ és szervezői kapcsolat: Bordás István – tel : 20/6265102; mail: elnok@mane.hu