1. A nyereményjáték szervezője

A „Kultúrházak éjjel nappal hétvégéhez kapcsolódó nyereményjáték” (a továbbiakban: „nyereményjáték”) szervezője a Magyar Népművelők Egyesülete, székhelye: 1191 Budapest, Teleki u. 50. (a továbbiakban: „Szervező”).

2. A résztvevők jogosultsága

A nyereményjátékban csak 18 év feletti magánszemélyek vehetnek részt, akik személyazonosságukat igazolni tudják. A Magyar Népművelők Egyesületének tagjai, munkatársai nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

3. A nyereményjáték menete

A nyereményjáték időtartama: 2023. szeptember 22., péntek  0.00  – 2023. szeptember 25, hétfő 23.59.

A részvétel feltételei:

Szelfi készítése egy művelődési házban oly módon, hogy a háttérben jól látható legyen a Kultúrházak éjjel-nappal akcióhoz kapcsolódó rendezvény plakátja. A fotón szerepelnie kell a rendezvény logójának.

Az elkészült fotót fel kell tölteni a rendezvény Facebook-oldalán a NYEREMÉNYJÁTÉK poszthoz hozzászólásként, 2023. szeptember 22., péntek 0.00 és szeptember 25., hétfő 23.59 óra között bármikor.

A feltöltéskor meg kell jelölni a rendezvény pontos helyszínét (a művelődési ház nevét és a települést, ahol található)

A kép feltöltésével a résztvevő elfogadja és beleegyezik a játékszabályzatba.

4. Nyeremény

A nyeremény a következő:

1 db Samsung Galaxy Watch 5 okosóra

A nyereményjáték nyertesét a nyereményjáték időtartama után sorsoljuk ki. A nyertest véletlenszerűen, online sorsoló program segítségével választjuk ki a Facebook-oldalon lévő NYEREMÉNYJÁTÉK poszthoz kommentelők közül.

5. Nyertes kihirdetése

A nyertest a nyereményjáték lezárása után, 2023. szeptember 26. napján fogjuk kisorsolni és Facebook felületén Messenger üzenetben vesszük fel velük a kapcsolatot. 

6. Nyeremény átvétele

A nyertesnek a Samsung Galaxy Watch 5 okosórát előre egyeztetett helyszínen és időpontban fogjuk átadni. Az átadásról fénykép készül, és a közösségi felületeinken is fogjuk kommunikálni a nyereményátadás hírét.

7. Egyéb rendelkezések

A Szervező fenntartja a jogot a játékszabályzat bármikori módosítására vagy a nyereményjáték időtartamának bármikori változtatására előzetes értesítés nélkül.

A nyereményjátékban való részvétel automatikusan jelenti a játékszabályzat elfogadását.