Közművelődési állásportállal és arcképcsarnokkal fejleszti szolgáltatásait a Magyar Népművelők Egyesülete. A díjmentes szolgáltatásokat 2021. május 31-étől élnek.

kozmuvallas.hu

közművelődési állásajánló és kereső portál portálja

A közművelődési állásportállal a Magyar Népművelők Egyesülete olyan díjmentes szolgáltatást hozott létre, amely segít a közművelődési szférában dolgozóknak és munkaadóknak megfelelő állást, illetve munkaerőt találni. A kozmuvallas.hu egy internetes portál, amely segít a közművelődési szakmában dolgozó álláskeresőknek és munkaadóknak egymásra találniuk. Aki a közművelődési szférában kíván elhelyezkedni szakalkalmazottként, vagy bármilyen típusú állásban, az itt megtalálhatja a közművelődési szervezetek állásajánlatait. A regisztráló közművelődési szervezetek (függetlenül működési formájuktól, vagy fenntartójuktól) közzétehetik állásajánlataikat és a vezetői pályázataikat is hirdethetik itt. Azok az állás nélküli, vagy váltani akaró, közművelődésben dolgozni szándékozók is rögzíthetik keresési szándékukat, akik egyénként regisztrálnak a rendszerben. Az egyesület célja tehát az, hogy a közművelődési munkaadók és az ebben a szférában álláskeresők egymásra találjanak. Nem titkolt szándék az is, hogy ez a szolgáltató portál pótolja a kozigallas.hu funkcióját a kjt-ből való kikerülés után.

Közművelődési arcképcsarnok

– tabló a közművelődés jövőjéért

www.mane.hu/arckepcsarnok

A Magyar Népművelők Egyesülete a mane.hu portálon belül működő internetes szolgáltatásként hozta létre a közművelődési arcképcsarnokot egykori és mai kollégák bemutatása céljából: „Elérkezett az idő, hogy összegyűjtsük, kik is vagyunk mi népművelők, közművelődési szakemberek, közművelődési munkatársak, vezető közművelődési szakemberek, kulturális szervezők. Mutassuk meg, kikre vagyunk büszkék a múltban a jelenben és a jövőben!”. A szolgáltatás lényege, hogy a közművelődési szakmában korábban dolgozott, vagy ma is ott dolgozó egykori és mai kollégákat bemutassa a szakmai közvéleménynek és a nagyközönségnek. Az arcképcsarnok közösségi feltöltéssel működik. Egy internetes űrlap kitöltésével lehet javaslatot tenni arra, hogy ki jelenjen meg az arcképcsarnokban. Egy-egy kolléga akár saját anyagát is feltölteheti.

 Az arcképcsarnokhoz tartozó kitöltendő űrlap az alábbi linken érhető el:

http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrqIVGyt-boGdXR3Rw_Euw2bLTBWbD9pPzS9KT2hVs_vXuFg/viewform